Gezinsshoot Patrice & Dolores

3 augustus 2019

Op een mooie zaterdagnamiddag in augustus had ik met Dolores, Patrice & hun kleine Lenn afgesproken bij hun thuis. We gingen een wandeling maken in de buurt waar ze woonden en zouden daar familiefoto’s nemen. Kleine Lenn deed dat fantastisch – ook al diende ik heel mijn arsenaal dierengeluiden erbij te halen om af en toe zijn aandacht te trekken :).

Waar ik woon weet ik uiteraard een aantal leuke plekjes zijn maar ik vind het ook leuk om naar een buurt te rijden die belangrijk is voor de mensen die ik fotografeer en laat me dan graag verrassen, net zoals hier. We maakten een leuke wandeling op het einde viel Lenn gelukzalig in slaap in de armen van zijn papa.

familieshoot familiefotografie koppel familie baby zoon babyfotografie spontaan made by evelien
familieshoot familiefotografie koppel familie baby zoon babyfotografie spontaan made by evelien
familieshoot familiefotografie koppel familie baby zoon babyfotografie spontaan made by evelien
familieshoot familiefotografie koppel familie baby zoon babyfotografie spontaan made by evelien
familieshoot familiefotografie koppel familie baby zoon babyfotografie spontaan made by evelien
familieshoot familiefotografie koppel familie baby zoon babyfotografie spontaan made by evelien
familieshoot familiefotografie koppel familie baby zoon babyfotografie spontaan made by evelien
familieshoot familiefotografie koppel familie baby zoon babyfotografie spontaan made by evelien
SHARE THIS STORY