Branding

Ik ben ervan overtuigd dat achter elk bedrijf een uniek verhaal schuilt, en mijn missie is om dat verhaal te vangen in beelden die spreken. Of je nu een creatieve ondernemer bent, een gevestigd bedrijf runt of een nieuw avontuur begint, laat jouw visie, passie en professionaliteit vastleggen door middel van een branding shoot.
Laten we samen de kracht van jouw verhaal ontdekken!

HEt verhaal van
jouw merk of zaak

Ook goed om te weten

Portfolio

Info + PRIJZEN

Wat fijn dat je overweegt om een branding shoot in te plannen! Ik streef ernaar om de shoot op een spontane manier aan te pakken en connectie te maken, zowel met jou als persoon als met jouw bedrijf. Mijn doel is om beelden te creëren die jullie visie en missie uitdragen.

Klink hieronder voor meer informatie:

~ Online voorbereidingsgesprek waarin we bespreken wat voor foto's je wenst, zoals portretfoto's en eventueel foto's tijdens het werk of behind the scenes. Dit stelt mij in staat om de shoot volledig op maat voor te bereiden.
~ 1u fotografie (bijkomende uren aan 149 euro per uur), waarbij we de spontane & authentieke sfeer vastleggen.
~ Meerdere locaties mogelijk.
~ Professionele nabewerking van de geselecteerde foto's, om ervoor te zorgen dat elk beeld perfect past bij jouw stijl en branding.
~ Hele selectie inbegrepen (minstens 60 foto's).
~ Online galerij waar beelden in hoge en webresolutie kunnen gedownload worden.
Prijs: 349 euro

* Reiskosten tot 20 km vanuit regio Hamme inbegrepen (daarna 0,40 euro/km) 

Info & prijzen

Terug naar overzicht

~ Alle prijzen zijn inclusief 21% btw. 

~ Levering van de foto's binnen 4 weken via een online galerij. Hier kunnen de foto's in hoge resolutie of lage resolutie worden gedownload, zodat je ze gemakkelijk kunt gebruiken voor jouw marketingbehoeften.

Goed om te weten

Terug naar overzicht

Branding fotografie

Kim van Le Skin

Ik boekte afgelopen maand een businessshoot bij Evelien. Ik deed enkele jaren terug reeds beroep op haar voor het maken van onze huwelijksfoto's. Wat een evolutie heeft ze in haar fotografie al afgelegd!
Desondanks ik het haat om voor de lens te staan heb ik me bij Evelien nog geen enkele keer ongemakkelijk gevoeld. Ze weet wat ze moet doen om de meer spontanere foto's er te laten uitkomen! Helemaal fan! Ik kreeg de vele foto's snel ter beschikking.

Voor de shoot plannen we een online voorbereidingsgesprek in zodat ik al wat meer over jullie visie en missie te weten kom, jullie plannen & ideeën kan beluisteren en mij volledig kan voorbereiden op de shoot. Ik denk ook steeds graag mee over locatie en welke beelden jullie als bedrijf nodig hebben.

Voor de shoot

01.

Ik pak de shoot steeds op een ontspannen manier aan. We gaan voor portretten maar ook behind the scenes. Zo krijg je een varieteit aan beelden die je op verschillende manier kan gebruiken (social media, website, drukwerk,...).

tijdens de shoot

02.

Ik ga verder met de beelden aan de slag en start met selecteren, daarna woorden de beelden professioneel geëdit. De beelden worden nadien geüpload in een online galerij waar de beelden kunnen gedownload worden in hoge of lage resolutie.

na de shoot

03.

Volgende

Werkwijze

Verzenden

Yes, je wilt een shoot boeken! Stuur me al jouw wensen door via onderstaand contactformulier en ik kom zo spoedig mogelijk bij je terug.

Ik bekijk je berichtje en kom zo snel mogelijk bij je terug.

Verzonden!

BOEK JOUW SHOOT

@madebyevelien

Volg me op Instagram

Menu