Over mij

Ik ben nieuwsgierig naar de verhalen van mensen om mij heen. Ik wil dat wanneer mensen zichzelf op beeld terug zien, zich herkennen in de kleinste alledaagse maniertjes. Ik sta graag in verbinding met mensen maar vind de verbondenheid tussen mensen onderling ook heel boeiend. Ik vind het fijn om mensen hiervoor de ruimte te geven en dit tegelijkertijd vast te leggen. Ik ga stralen wanneer ik de verhalen van mensen mag vangen.

Los van het eindresultaat wil ik tijdens een fotoshoot ook een fijn en waardevol moment creëren. Een ervaring waar je nadien mooie beelden van ontvangt. Kleine momenten, groot geluk.

verhalenvanger

Hallo, ik ben Evelien. Getrouwd met mijn high school sweetheart en mama van twee fantastische dochters, de oudste is vijf en de jongste is er drie. Geboren en getogen in Dendermonde maar ondertussen verhuisd naar Kastel, een liefelijk en rustig dorp aan de Schelde, waar je mij ofwel op mijn bakfiets of op de motor kan tegenkomen. Ik ben trouw- en familiefotografe en werk daarnaast deeltijds als sociaal werker. Beiden omdat ik graag werk voor én met mensen. 
Connectie maken met mensen is voor mij de basis van alles wat ik doe.

Ik ben een mensen mens en ook al ben ik introvert toch ben ik spontaan en voel ik mij snel comfortabel bij mensen. Iets dat ikzelf ook terug breng in een fotoshoot. Mensen voelen zich snel op hun gemak bij mij en dit zorgt voor een spontane en ongedwongen sfeer. Als mama weet ik hoe kleine momenten soms in een knip voorbij kunnen zijn en vind ik het belangrijk om al deze gebeurtenissen, de kleine maar ook de grote momenten in iemands leven, vast te leggen.

Kleine momenten, groot geluk

Ongedwongen, spontane & liefdevolle fotografie

Made by evelien staat voor....

- Blote voeten in het gras
- Het gegiechel van de meisjes die samen plezier maken
- Zwoele zomeravonden
- Gaan kamperen
- Snuisteren in tweedehands winkeltjes
- Het geluid van een filmrolletje dat rewind
- Het eerste kopje koffie in de ochtend
- Helemaal begeesterd worden door een boek

Kleine gelukjes:

Laten we samen op pad gaan!

@madebyevelien

Volg me op Instagram

Menu