Hier kan je de levensverhalen van de mensen waar ik reeds de eer van had dat ze voor mijn lens stonden, bekijken. Heel dankbaar dat ik al deze verhalen mocht vangen en dankbaar dat ik ze mag tonen.
Zo krijg je al wat meer zicht op mijn werk.

Welkom op de blog

Bekijk hier de levensverhalen van anderen

Hallo, ik ben Evelien, de oprichter van Made By Evelien, een fotografiebedrijf dat gespecialiseerd is in huwelijksfotografie, lifestylefotografie (zoals zwangerschaps-, newborn- en gezinsfotografie) en brandingfotografie.

Ik zie mezelf als een verhalenvanger, mijn passie is om jullie verhaal vast te leggen op een spontane en authentieke manier. Door connectie te maken en in verbinding te staan met mijn klanten, creƫer ik beelden die jullie als koppel, als gezin of als ondernemer op een unieke manier weerspiegelen, precies zoals jullie zijn.

Mijn focus gaat niet alleen uit naar de foto's en de blijvende herinneringen die jullie krijgen, maar ik geloof ook dat een fotoshoot een fijne en onvergetelijke ervaring moet zijn.
Laten we samen jullie verhaal vangen en dit vastleggen op beeld. Ik kijk er naar uit om met jullie samen te werken en de magie van jullie verhaal mag vastleggen.

Hallo, ik ben Evelien

@madebyevelien

Volg me op Instagram

Menu